Norėsite stebėti Lietuvos rinktinės kovas Rio? Susipažinti su Lietuvos krepšinio tvarkaraščiu

Advertisement
Resurrection Credit Union
Resurrection Credit Union
Resurrection Credit Union
Resurrection Credit Union

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės tvarkaraštis:

rugpjūčio 7 d – 1:15pm EST, 11:15am MT – Lietuva v Brazilija
rugpjūčio 9 d – 6pm EST, 4pm MT – Lietuva v Nigerija
rugpjūčio 11 d – 9:30pm EST, 7:30pm MT  – Lietuva vs Argentina
rugpjūčio 13 d – 6pm EST, 4pm MT – Lietuva v Ispanija
rugpjūčio 15 d – 9:30pm EST, 7:30pm MT – Lietuva v Kroatija

Inf.